Responsiivinen suunnittelu

Verkkosivustot mutkattomasti jokaiselle näyttökoolle ja -laitteelle.

Verkkosivustot nykyaikaan

On arvioitu, että vuoden 2015 aikana yli 50% internetin käyttäjistä selaa verkkoa erilaisilla kannettavilla mobiililaitteilla. Mobiilikäyttäjien määrän nopea kasvu on asettanut uudenlaisia vaatimuksia verkkosivustojen käyttöliittymää ja toiminnallisuuksia kohtaan.

Responsiivinen suunnittelu mahdollistaa sivuston mukautumisen jokaiselle näyttökoolle ja -laitteelle. Sivuston käytettävyys parantuu ja latausajat nopeutuvat. Mobiilikäyttäjille voidaan myös priorisoida tiettyä sisältöä, kuten reittiohjeita ja aukioloaikoja, joita he todennäköisesti etsivät älypuhelimillaan liikkeellä ollessaan.

Haluatko, että sivustosi palvelee käyttäjiään heidän omassa ajassaan? Silloin responsiivinen suunnittelu on oikea vastaus.

Kysy lisää

 

Katso kuinka se toimii

Olen toteuttanut useita mukautuvia verkkosivustoja ja seurannut responsiivisen suunnittelun kehittymistä sen alkuajoista lähtien. Hyvä esimerkki mukautuvasta verkkosivustosta on juuri tämä sivu! Voit kokeilla sivuston responsiivisuutta pienentämällä selaimesi ikkunaa sivuttaissuunnassa tai avaamalla tämän sivun mobiililaitteella.

Tutustu ihmeessä myös työnäytteisiin.


Liippasiko läheltä, osuiko, vai upposiko jopa?

Kerro lisää, niin esittelen mielelläni ideoita ja ratkaisuja juuri sinun tarpeeseesi.

Ota yhteyttä